ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το διαδίκτυο ορίζει τη μοίρα του Ηρακλή

Το διαδίκτυο ορίζει τη μοίρα του Ηρακλή

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και τις εκκρεμότητες της συμφωνίας με τον Αρη Παλαιοχωρίου

Η κατάσταση πια έφτασε στο απροχώρητο. Από τη μια έχεις μια τριάδα ατόμων που τρέχουν να προλάβουν την τακτοποίηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων της συμφωνίας με τον Αρη Παλαιοχωρίου, να κάνουν μεταγραφές και να παρουσιάσουν, τέλος πάντων, την ώρα που πρέπει μια ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει και από την άλλη την ολοένα αυξανόμενη αντίδραση μερίδας φιλάθλων, αλλά και μέσων ενημέρωσης, κατά των επιλογών τους.

 

Πιστεύω πως αυτές οι αντιδράσεις, ίσως να μην υπήρχαν εάν και εφόσον γινόταν μια έγκαιρη ενημέρωση του κόσμου κυρίως, αφού λογικά, οι δυο κατ εξοχήν εκφραστές του οπαδικού κινήματος στην πόλη μας πρέπει να είναι ενήμεροι των εξελίξεων. Είναι ένα θέμα οπωσδήποτε, αφού αυτόματα , δημιουργούνται συνειρμοί πέραν κάθε λογικής και πραγματικότητας. Του τύπου, για παράδειγμα «κάτι μας κρύβουν» (το διαβάζω συχνά στο διαδίκτυο) ή «προσπαθούν προς ίδιον όφελος», μομφή εντελώς απαράδεκτη και γκεμπελική προπαγάνδα (ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει) από τη στιγμή που οι άνθρωποι που «τρέχουν» είναι γνωστοί ,πασίγνωστοι στην οικογένεια για το ήθος και τα κυανόλευκα φρονήματά τους . Βέβαια η αιχμή του δόρατος των αντιδρώντων είναι η ομάδα που επελέγη και φυσικά η κατηγορία.

 

Αρα και επειδή οι φίλαθλοι την τελευταία στιγμή αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο , υποτιμητικό γι αυτούς, ενδεχόμενο έπρεπε να κληθούν, έτσι είχε συμφωνηθεί, προς ενημέρωση τουλάχιστον. Καλώς ή κακώς, μπορεί να περπατάει η συμφωνία, μπορεί χθες να δρομολογήθηκε η κατοχύρωση ως έδρα του Ηρακλή το Καυτατζόγλειο, μπορεί, πολλά μπορεί,έργα ανθρώπων που κακώς χαρακτηρίζονται «πραξικοπηματίες», αλλά το deal παραμένει έωλο εξαιτίας των ανωνύμων, στην πλειονότητά τους, του διαδικτύου, οι οποίοι διχαστικά παίρνουν κυριολεκτικά σβάρνα και αδιακρίτως τους πάντες και τα πάντα, γνωρίζοντας φυσικά τη δύναμη η οποία δίνει μια σημαντική δυναμική σε κάθε μειοψηφία που ως τώρα δεν είχε φωνή.

 

Συμπερασματικά ο Φώτης Θέος, ο πρόεδρος του ΓΣ οφείλει να συγκαλέσει, εδώ και τώρα , τον κόσμο προς ενημέρωση ακόμη και για τυχόν απόφαση. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο είτε θα εκτονωθεί η κατάσταση, είτε όσοι αποφασίσουν να μην προχωρήσει το θέμα ας αναλάβουν τις ευθύνες , με δική τους επιτροπή, υπεράνω υποψίας φυσικά και βεβαίως να αναλάβουν οι ίδιοι την εφαρμογή του δικού τους προγράμματος. Αποχή για φέτος, ΑΦΜ Ρέμου με ταυτόχρονη αναζήτηση «σοβαρού» επενδυτή, κατά προτίμηση της οικογένειας κλπ., αφού βέβαια εξηγήσουν πως θα γίνουν όλα αυτά, με τι κεφάλαια και φυσικά βεβαιώσουν εγγράφως, πως σε περίπτωση αποτυχίας και πλήρους εξαφάνισης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή θα επωμισθούν οι ίδιοι την ευθύνη κι όχι κάποιος άλλος, ο κόσμος για παράδειγμα που θα συμφωνήσει μαζί τους.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/9)

X