ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το αφήγημα και η ωμή προσέγγιση Τουτζιάρη

Το αφήγημα και η ωμή προσέγγιση Τουτζιάρη

Η σιωπή είναι... χρυσός και το αφήγημα συνεχίζεται. Αύριο γίνεται και η κλήρωση και οι… ανεμόμυλοι όπου να΄ ναι παίρνουν μπροστά

Την περασμένη εβδομάδα οι πληροφορίες οργίαζαν. Και να προπονητής ο Μπαξεβάνος, παίκτες να περιμένουν στη σειρά, κατόπιν επαφών βέβαια, μερικά ονόματα σκόρπια εδώ κι εκεί, ανεμώνες των αγρών μοναχικές κι εκτεθειμένες στο θυμωμένο αγέρι.

 

Μέχρι και τα ονόματα μιας διοικούσας επιτροπής η οποία θα αναλάμβανε να τρέξει προς τον πρωταθλητισμό την ομάδα στην Γ΄ Εθνική αποτυπώθηκαν σε χαρτί και εμφανίστηκαν στα site μια μέρα και την επομένη χαθήκανε, για να προστεθεί νέος «σανός» (τρόπος του λέγειν) στην προσπάθεια να καταδειχθεί πως το άτι της επανεκκίνησης κάλπαζε κάθιδρο προς τον τερματισμό. Και αίφνης πάλι μαθαίνουμε πως ακόμη οι δικαστικές αρχές της Χαλκιδικής ακόμη να τακτοποιήσουν τα «χαρτιά», αλλά όπου να ΄ναι τελειώνουν και πως μιας και επελέγη, από πλευράς της κυανόλευκης επιτροπής, ως έδρα το Καυτανζόγλειο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την επιτροπή του. Χθες όμως έσκασε και η πρώτη μεταγραφή. Αρα κάτι κινείται λοιπόν. Αρα η σιωπή είναι... χρυσός και το αφήγημα συνεχίζεται. Αύριο γίνεται και η κλήρωση και οι… ανεμόμυλοι όπου να΄ ναι παίρνουν μπροστά.

 

Στο μεταξύ αυξάνονται οι αντιδράσεις για την επιλογή της συγκεκριμένης κατηγορίας, η οποία από τους «διαμαρτυρημένους» θεωρείται αφενός υποτιμητική για το μεγαλείο του Ηρακλή, το θαμπό θα πρόσθετα και δη του ποδοσφαίρου ,μετά σεβασμού πάντως, και αφετέρου γιατί φορτώνει ακόμη μια κατηγορία στον ανήφορο που πρέπει να σκαρφαλώσει η ομάδα έως ότου στο ξέφωτο να βγει. Λογικοφανής η ένσταση, αν δεν συνοδευόταν από τελείως εξωπραγματικά, σχεδόν μεταφυσικά, επιχειρήματα και ανέφικτες και μάλλον ανέξοδες,από πλευρά τους, προτάσεις. Αποκλείοντας πάντως οποιαδήποτε συμμετοχή του στο εγχείρημα της επιτροπής με ό,τι αυτό συνεπάγεται σχετικά με τις διαπροσωπικές του σχέσεις, ο Φάνης Τουτζιάρης συμφωνεί... διαφωνώντας: « Οπωσδήποτε δεν ήταν λύση για τον Ηρακλή», προσθέτοντας «θα προτιμούσα την αποχή με την προϋπόθεση όμως, πως όσοι διαμαρτύρονται τώρα, και θέλουν τώρα επενδυτή να ακολουθήσουν τον τρόπο που υπέδειξα πριν καιρό. Και δεν εννοούσα τον Βόλο. Αντίθετα. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Να μαζευτούμε 10.000 δίνοντας επί ένα χρόνο 20 ευρώ ο καθένας το μήνα.

 

Με το ποσό που θα συγκεντρώσουμε αγοράζουμε όποιον ΑΦΜ θέλουμε τρομάξουμε όλους όσους τώρα μας αποκαλούν Εθνικό και ξυπνάμε το ενδιαφέρον του κάθε επενδυτή. Γιατί αφενός θα έχουμε δικό μας χρήμα και αφετέρου την απαραίτητη φίλαθλο δυναμική. Τα υπόλοιπα είναι προσχηματικά. Και άρα σε όποια κατηγορία και να παίξει ο Ηρακλής δεν έχει τόση σημασία. Φτάνει ο κόσμος που απαιτεί να το δείχνει και έμπρακτα με τον τρόπο που ανέφερα».

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X