ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο «τιμόνι» της Δόξας ο Κώστας Ανυφαντάκης

Στο «τιμόνι» της Δόξας ο Κώστας Ανυφαντάκης

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία των «μαυραετών» διαδεχόμενος τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα είναι ο διάδοχος του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των «μαυραετών» και από την Τετάρτη (11/9) πιάνει και επίσημα δουλειά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:

 

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη. Ο 48χρονος Κρητικός τεχνικός (γεννηθείς στο Ρέθυμνο το 1971) έχει εργαστεί σε Καβάλα (δυο θητείες), Πανθρακικό, Επισκοπή (με αμφότερες στη Φούτμπολ Λιγκ), Ιωνικό και μέχρι πρότινος ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

 

Ο νέος προπονητής μας δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή φιλικού την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα στελέχη που θα τον πλαισιώσουν στο επιτελείο».

 

«Να αξιοποιήσουμε τον χρόνο»

 

Ο Κώστας Ανυφαντάκης με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας ανέφερε: «Έρχομαι σε μια πολύ ιστορική ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη αυτή ευθύνη. Με πίστη στη δουλειά μας και μέγιστη προσπάθεια, με τη στήριξη όλων, μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και γενικότερα τα στελέχη της Δόξας. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το μάξιμουμ, το 100%, , για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και της δυναμικής της Δόξας. Καλούμαστε να αξιοποιήσουμε το χρόνο, περίπου δυο εβδομάδων, ως την έναρξη των επίσημων ματς, πρώτα το Κύπελλο και μετά την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Καραϊσκάκη και μάλλον μας εξυπηρετεί η καθυστέρηση στην εκκίνηση».

X