ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μεταξύ του 30' και του 45' επικρατούσε ένα χάος με τον ΠΑΟΚ»

«Μεταξύ του 30' και του 45' επικρατούσε ένα χάος με τον ΠΑΟΚ»

Την άποψη της αναφορικά με τον αγώνα της Τούμπας αλλά και τα όσα πρέπει να διορθώσει ο Αγιαξ στο Αμστερνταμ έδωσε η Leonne Stentler

Η πρώην παίκτρια του Αγιαξ που πλέον εκτελεί χρέη ποδόσφαιρικού αναλυτή εξέφρασε την άποψη της για τα σημεία που ο Αγιαξ έδειξε αδυναμία στην Θεσσαλονίκη αλλά και τα όσα πρέπει να διορθώσει εν όψει του επαναληπτικού αγώνα.

 

Αρχικά ανέφερε: «Μεταξύ του 30΄και του 45΄λεπτού επικράτησε ένα χάος με τους χώρους να ανοίγουν επικίνδυνα, κάτι που δεν βοήθησε τον Αγιαξ»

 

Για να συνεχίσει: «Η άμυνα οπισθοχώρησε, κάτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να πάρει κάποια μέτρα προς την άμυνα του Αγιαξ. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα έχασε την ισορροπία της στον αγωνιστικό χώρο χωρίς  να μπορεί να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα. Θα πρέπει να δει ξανά τα στιγμιότυπα του αγώνα και να μην κάνει τα ίδια λάθη που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ».

 

Για τον τρόπο ανάπτυξης του Αγιαξ: «Η επίθεση του Αγιαξ ήταν πολύ καλή απέναντι σε έναν πολύ συμπαγή ΠΑΟΚ. Ο Φαν Ντε Μπεκ έιχε τον ρόλο του παίκτη που άνοιγε τους χώρους δίνοντας ευκαιρία στους συμπαίκτες του την ευκαιρία να μπουν στους κενούς χώρους. Πιστεύω ότι ο Αγιαξ θα καταφέρει να επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 3-1 και θα είναι αυτός που θα περάσει στα Play-Off».

 

 

 

 

 

 

 

X