ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λεπτομέρειες για Αρη και Ντε Μποκ

Λεπτομέρειες για Αρη και Ντε Μποκ

Οι άνθρωποι του Αρη φέρονται πως τα έχουν βρει με τους ομόλογούς τους της Λιντς και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή

Κομμάτι του “κιτρινόμαυρου” παζλ θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, ο Λόρενς Ντε Μποκ, παρά τις δυσκολίες, οι οποίες έχουν παρουσιαστεί στην υπόθεση του Βέλγου αριστερού μπακ. Οι επιτελείς της ΠΑΕ φέρονται πως τα έχουν βρει με τους ομόλογούς τους της Λιντς και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

 

Εφόσον επιβεβαιωθεί το θετικό κλίμα, το οποίο άρχισε εκ νέου να δημιουργείται, τότε ο Ντε Μποκ θα έρθει και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ. Τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι υπεύθυνοι των μεταγραφών εκτιμούν τα αγωνιστικά στοιχεία του Βέλγου, γι’ αυτό και θέλουν να κλείσουν θετικά το εν λόγω κεφάλαιο.

 

Οι όποιες διαφορές παρατηρήθηκαν (κυρίως σε επί μέρους οικονομικούς όρους της συνεργασίας) φαίνεται ότι έχουν γεφυρωθεί, επομένως ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του ποδοσφαιριστή.

 

Ντε Μποκ, γιατί...

 

Είναι γνωστό ότι έχει τεθεί θέμα απόκτησης, μεταξύ άλλων, και στόπερ αν και η ομάδα διαθέτει τους Βέλεθ, Ροζ, Δεληζήση και Σόουζα. Αν, τελικά, αποκτηθεί ο Ντε Μποκ, τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν προσθέσει κομμάτι στο παζλ, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει σε περισσότερες των μία θέσεων. Μπορεί η βασική θέση του ποδοσφαιριστή να είναι εκείνη του αριστερού μπακ, ωστόσο στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και ως στόπερ. Από τη στιγμή, λοιπόν, που όλα κυλήσουν ομαλά, τότε οι Θεσσαλονικείς δεν θα είναι αναγκασμένοι να κινηθούν και για κεντρικό αμυντικό.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X