ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εφτασε η ώρα της αλήθειας  για τον καθημαγμένο Ηρακλή

Εφτασε η ώρα της αλήθειας  για τον καθημαγμένο Ηρακλή

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί για την παρωδία με Μπέο και Παπαδόπουλο που πρέπει να τελειώνει στον Ηρακλή

Αυτή η Μπεοπαπαδοπουλιάδα πρέπει να τελειώνει με τον άλφα ή βήτα τρόπο γιατί πια το κοντό και το μακρύ του καθενός ξενέρωτου, κρυφού και φανερού, λάτρη αυτής της ραψωδίας -παρωδίας έχει διχάσει βαθιά τον κυανόλευκο κόσμο.

 

Δίνοντας παράλληλα και το δικαίωμα σε εκείνους που κληρονομικώ δικαίω, εξ αγχιστείας οπωσδήποτε, αντί να παραδεχτούν (πράγμα πονηρό) την πολυπλοκότητα της δυσμενούς, σίγουρα, κατάστασης του Ηρακλή και να βοηθήσουν κατακρίνουν λοιδορώντας τις άκαρπες πράγματι προσπάθειες των κυανόλευκων γενικά, κατηγορώντας τους ευθέως για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αυτός ο ιστορικός σύλλογος. Παραβλέποντας φυσικά σκόπιμα ή συνειδητά τα όσα είχε αναφέρει ο Φώτης Θέος πριν μερικές μέρες: «Εδώ και τόσα χρόνια, δεν βρέθηκε ένας σοβαρός Ηρακλειδέας επιχειρηματίας ή μία ομάδα επιχειρηματιών, να αναλάβουν με συνέπεια και νοικοκυριό την ΠΑΕ και να τη διοικήσουν με ασφάλεια. Όλοι είναι εξαφανισμένοι και αυτός είναι ο λόγος, που διαρκώς μας οδηγεί σε λύσεις μεγαλομετόχων, οι οποίοι μας έρχονται από το… «υπερπέραν»…

 

 

Και, δυστυχώς, αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, καθώς δεν φαίνεται – και πάλι – να υπάρχει αυτός, που θα αναλάβει». Ετσι μέσα σε αυτήν ξεραΐλα που επικρατεί στο κυανόλευκο λιβάδι αντί για αγρολούλουδα τα γαϊδουράγκαθα περισσεύουν. Ορίστε μερικά: 
ΦΑΝΗΣ ΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ: «Είμαι της άποψης ότι έπρεπε να γίνει ήδη γενική συνέλευση, αντί για διαρκείας ας μαζέψουμε από 10.000 κόσμο, 200 ευρώ το άτομο για να κάνουμε όποια κίνηση θέλουμε. Αν θέλεις να λες ότι είσαι μεγάλη ομάδα και έχεις δυναμική τότε πρέπει να το αποδεικνύεις.  Αν κάποιος δει τόσο μεγάλη συμμετοχή κόσμου τότε είναι εύκολο να έρθουν επενδυτές». Ο συμπαθής Φάνης όμως δεν μας είπε που θα βρεθούν οι 10. 000 φίλαθλοι όχι μόνο γιατί βρισκόμαστε μες το κατακαλόκαιρο, αλλά και γιατί ύστερα από τόσα χρόνια παρακμής πως να τους μαζέψεις, όταν μάλιστα βλέπουν πως ο Τομ μπορεί να φυσάει τον... παρά για να τον στάξει όμως όχι. Κι ύστερα. Αντε και βρέθηκαν τα φράγκα για την πρώτη δόση. Οι υπόλοιπες πως και από ποιόν θα δοθούν; Από τους επενδυτές που θα γλυκαθούν από την μάζωξη των 10000 ατόμων εν μια νυκτί;

 


ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ: «Δεν ξέρω για τον Βόλο. Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα, με μια ομάδα Σούπερλιγκ. Η ομάδα κατά 99% θα παίξει στη Σούπερλιγκ. Έχουν συμφωνηθεί όλα προφορικά και περιμένω να τη δω και εγώ και εγγράφως, όπως περιμένει να τη δει και ο κόσμος».

 ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για εξαγορά του ΑΦΜ της Λαμίας την οποία όμως αρνήθηκε σε δυο ανθρώπους που τον προσέγγισαν. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν αυτό εννοούσε ο Σάκης Χατζόγλου με τις δηλώσεις του ή, όπως αναφερόταν σε κάποια άλλη περίπτωση. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν ήθελα να βγάλω λεφτά, υπήρχε ενδιαφέρον να πάρουν το ΑΦΜ για άλλη πόλη. Δύο άνθρωποι με προσέγγισαν. Το ΑΦΜ αυτό, όμως, δημιουργήθηκε από εμένα για τη Λαμία και θα σβήσει για τη Λαμία, μακάρι να μην γίνει αυτό ποτέ».

 


Βγαίνει συμπέρασμα; Μάλλον όχι. Και πάμε στο μέλος της διοίκησης του Γ.Σ. Γιώργο Κυρίτση ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα:
«Είμαστε όλοι στις επάλξεις και έχει τελειώσει η υπομονή μας, θα το δημιουργήσουμε μόνοι μας το μέλλον μας και θα φέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση, εάν δεν φέρει την έγγραφη συμφωνία ο κ. Παπαδόπουλος μέχρι την Δευτέρα».

 


Και λέω εγώ ο αφελής, όπως και όσοι διάβασαν την ανακοίνωσή του. Σήμερα είναι Κυριακή και χθες τα site ασχολιόταν με αυτό το θέμα και το καθένα διατύπωνε το κοντό και το μακρύ του. Μέχρι και τη Λαμία μπλέξανε αφού ο Χατζόγλου διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τίποτε για τον Βόλο. Αύριο ξημερώνει Δευτέρα. Κατά τα φαινόμενα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Τομ αλωνίζει τις στράτες της Θεσσαλονίκης με το χέρι απλωμένο για να μαζέψει τα 200 χιλιάρικα. Τα μάζεψε άραγε; Και από ποιόν; Πάντως για να βγει ο Τουτζιάρης και να προτείνει όσα έγραψα παραπάνω ο Ηλίας Θεοδωρίδης μάλλον θα του απάντησε «περάστε στις 32 του μηνός».

 

 
Τι ακριβώς συμβαίνει ακριβώς; Θα πιστέψουμε τους συναδέλφους που περιγράφουν ένα ανάλογο τρεχαλητό από « μια ευρεία κινητοποίηση εντός της «κυανόλευκης» επιχειρηματικής και παραγοντικής κοινωνίας, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για τον σκοπό της απόκτησης ΑΦΜ και της δημιουργίας νέου αγωνιστικού τμήματος» ή ό,τι συνδράμουν, κατά κάποιο, τρόπο και αυτοί στην προσπάθεια του Παπαδόπουλου; Πράγμα όμως που θα σημαίνει και την αποδοχή των προτάσεων του και άρα σιωπηρά δέχονται και την περίπτωση ο Ηρακλής φέτος να μην κατεβάσει ομάδα σε καμιά κατηγορία ερασιτεχνική ή επαγγελματική κατηγορία. Ετσι αν δεν σκάσει κάτι το εξαιρετικό κυριακάτικα, ες αύριον τα σπουδαία ταλαίπωροι κυανόλευκοι φίλαθλοι.

X